Ποιοι είμαστε

villaΜε πολύ μεράκι, σεβασμό και αγάπη για την Πάρο δημιουργήσαμε το 2011 το συγκρότημα  “Naoussa Bay Villas” για όλους εκείνους που ζητούν από τις διακοπές τους την άνεση του σπιτιού τους σε ένα απόλυτα προσεγμένο, ζεστό, φυσικό και φιλικό περιβάλλον όπου η απλότητα συναντά την πολυτέλεια.

Το συγκρότημα βρίσκεται όπως το δηλώνει και το όνομα του στον κόλπο της Νάουσας, στην Πάρο, σε μία άπλετη έκταση 16 στρεμμάτων χτισμένη μέσα σε αμπελώνες και που απέχει μόλις 1 χλμ από το κέντρο της πόλης. Έχει λοιπόν το προνόμιο να είναι κέντρο απόκεντρο και ο επισκέπτης να έχει την απόλυτη αίσθηση της εξοχής αλλά και να είναι κοντά σε όλα. Ειδικά οι λάτρεις της γραφικής πανέμορφης Νάουσας και των κοντινών της παραλιών όπως το Πιπέρι, οι Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Μικρή και Μεγάλη Σάντα Μαρία θα βρουν εδώ το προσωπικό τους παράδεισο.

Οι 8 κυκλαδίτικες βίλες, κτισμένες παραδοσιακά με τα καλύτερα υλικά και επιπλωμένες με πολύ προσεγμένο και λεπτό γούστο χωρίζονται σε 2 μονάδες, μία των τριών και μία των 5 κατοικιών. Σε κάθε μονάδα αντιστοιχεί μία μεγάλη πισίνα των 120τμ με υπερχείλιση ενώ μία κοινή παιδική χαρά και ένα γήπεδο μπάσκετ εξυπηρετεί όλο το συγκρότημα. Οι βίλες εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένες για να σας προσφέρουν ιδανικές συνθήκες διαμονής, έχουν όλες δε, άμεση πρόσβαση στην πισίνα και θέα στην θάλασσα που απέχει μόλις 150 μέτρα.